Store design: disseny i creativitat per atraure al punt de venda

El 90% de la informació que capta el nostre cervell és visual, per això el visual merchandising en el punt de venda és una estratègia de màrqueting essencial per oferir els nostres productes de forma creativa i atractiva. A partir del color, l’espai, la il·luminació, la tecnologia, … motivem el client a la compra i millorem la imatge de la nostra marca.

Crear un store design implica treballar l’impacte visual del punt de venda, potenciar el branding de la marca, i reforçar la seva identitat i imatge. Una de les claus per impactar el client al punt de venda és treballar la customer experience: crear una experiència de compra que ens faci únics, i així augmentar les vendes. Amb l’store design tenim en compte la comoditat del client, les seves necessitats, que s’identifiqui amb l’essència de la marca, … Fem que el client sigui el protagonista del punt de venda.

Art, psicologia i tecnologia per revolucionar la teva botiga

Creativitat per despertar emocions i desig

El repte del visual merchandising és crear el desig i la necessitat d’adquirir els nostres productes: que el nostre client vegi el producte, el vulgui i el compri. A través de l’art i la creativitat despertem les emocions del consumidor i el seu interès: el persuadim amb un aparador, el fem sentir a gust amb el color de l’espai, l’atraiem a través de la decoració, etc.

Revolucionar creativament un espai per captar i atraure l’atenció del consumidor al punt de venda, implica conèixer quines són les seves necessitats i motivacions.

Psicologia per incentivar a la compra

“Més d’un terç de les vendes es registren a partir de compres impulsives; en el cas dels supermercats, es concentra fins el 54% de les vendes”, segons un estudi de Nielsen de l’any 2016. A més, el 70% de les decisions de compra es prenen directament al punt de venda, de manera que és essencial conèixer el consumidor per incentivar-lo a comprar.

L’store design té en compte aspectes de la psicologia del client: què fa el consumidor durant el procés de compra, com actua quan veu la marca o producte, què necessita, què el motiva, quins són els seus valors i creences, …

Tecnologia per la millor experiència de compra

Els avenços tecnològics i la societat ens empenyen a estar a l’avantguarda de les tendències i integrar les noves tecnologies a la digitalització al punt de venda. Això ens ajudarà a aconseguir crear experiències úniques i canviar i facilitar la vida del consumidor, donant-li valors afegits que canviïn el seu rol de client a usuari.

Som a l’era digital en un entorn omnichannel, on la revolució tecnològica del punt de venda és un fet. El nou paradigma de compra fa que conèixer el client sigui imprescindible.

Has pensat en convertir el teu punt de venda en un Store design? Contacta amb Evvo Retail per aconseguir que comprar al teu espai sigui una experiència única, com mai ningú hagi viscut.