shop

Marketing retail i diversitat funcional: innovació per a fer més feliços als compradors

Marketing retail i diversitat funcional: innovació per a fer més feliços als compradors

Dos dels aspectes que han marcat l’èxit de moltes campanyes de marketing al llarg dels últims temps han estat, per una banda, la diferenciació a través de la innovació i per l’altra les estratègies customer centric.  

En aquest article parlem d’una estratègia que engloba aquestes dues pràctiques: el marketing retail i la diversitat funcional. És a dir, com fem que el nostre punt de venda sigui més humà, i integri i aculli tots els nostres perfils de comprador, per tal de fer-los més fidels a la nostra marca perquè els hem aconseguit fer feliços. 

Objectiu: fer que el nostre client sigui més feliç al nostre punt de venda, i alhora més fidel a la nostra marca, per retenir-lo.

Cal fer-ho bé, amb honestedat i alhora fer-ho saber. Per aconseguir-ho, compartim algunes de les idees que cal considerar: 

Creació d’una estratègia positiva i inoblidable 

Ja sigui pel punt de venda o bé pel producte, les vendes són conseqüències de les experiències positives dels nostres clients. 

Cal dissenyar una estratègia que tingui com objectiu satisfer el client i fer-lo viure una experiència diferent i única al nostre punt de venda, per retenir-lo i alhora fer que en tot moment esculli el nostre.  

Personalització de l’estratègia amb el client 

Tenir com a nucli estratègic el nostre client ens permetrà crear accions personalitzades i exclusives, on l’usuari se senti considerat. Això implica conèixer el client, les seves mancances i necessitats. 

L’atenció personalitzada no només està relacionada amb el tracte individual, sinó amb la sensació d’exclusivitat, per aconseguir fidelització i alhora generar la sensació als clients i potencials que al nostre punt de venda hi trobaran valor.   

Integrar una cultura de valors a l’ADN de l’empresa 

No n’hi ha prou en promoure accions de marketing, sinó que és important que la cultura de valors s’impregni a tot l’ADN de l’empresa. Només d’aquesta manera donarem solidesa a les accions que portem a terme, i no es quedaran en una cortina de fum. 

Aquest tipus d’accions cal que integrin tota la marca i la seva cultura empresarial. 

 

Ambtot, fer de la compra una experiència única perquè el consumidor senti que darrera cada mostrador hi ha una marca compromesa amb la seva felicitat. 

Impregnats per la nostàlgia del Nadal i l’any nou, és un bon moment per reflexionar sobre com podem crear espais i experiències que facin més feliços als compradors, i alhora impulsar el component diferenciador i únic de la nostra marca. 

L’equip d’Evvo Retail us desitgem un bon any nou!