shop

tienda hiperfísica evvo retail

La botiga hiperfísica. El comerç al carrer continua viu.

L’efecte de la pandèmia al món del retail ha provocat una reacció que ha donat lloc a la creació de la botiga hiperfísica.

De mica en mica, els compradors van recuperant els hàbits prepandèmia i tornen a compartir espais reduïts amb altres persones. Agafant-se a aquesta tendència i anant més enllà del màrqueting experiencial, les botigues físiques a peu de carrer han evolucionat per donar-li una empenta i accelerar aquest procés.

Què és una botiga hiperfísica?

Les botigues hiperfísiques ofereixen un nivell d’experiència personal més gran. Proporcionen un al·licient per crear el desig d’anar físicament a la botiga i un cop allà, envolten el client potencial de manera que li generen bones sensacions que es converteixen memorables.

La botiga hiperfísica és ara un punt d’entreteniment, més enllà dun lloc on veure, tocar i comprar productes. Passen coses que només pots trobar en aquesta botiga en concret i que posteriorment hi relacionaràs sempre. Aquestes experiències estan pensades per ser enriquidores i així, d’alguna manera, passar a formar part de la vida del consumidor per intentar ser-hi sempre present.

L’ús de la tecnologia a les botigues, cada cop més, es converteix en un must per crear aquest atractiu extra. Algunes de les accions que han adoptat són oferir cites i serveis de prova abans de comprar per personalitzar encara més la seva experiència. D’aquesta manera, els nous models comercials han de tenir en compte valors específics d’altres sectors per crear experiències memorables, més singulars i immersives.

Actualment, poques són les botigues que s’hi resisteixen, i cada dia està més en auge, al concepte de botiga híbrida entre la física i la digital. És per això que, en part, la botiga hiperfísica ha d’estar connectada, en part, a la botiga digital. Que el client tingui un contacte positiu i destacat amb la marca comportarà que, posteriorment, pugui dur a terme l’acció de compra de manera en línia, si fos el cas de no fer-ho presencialment a la seva visita.

A Evvo Retail tenim experiència creant projectes immersius, per a botigues hiperfísiques, on hem incorporat diferents solucions com zones d’estar interactives, espais culturals, àrees per xerrades, cursos o conferències, zones de cuina dinámica, entre d’altres.

Troba a Evvo Retail el teu partner per crear l’estratègia que necessites per fer un salt amb el teu negoci. Contacta amb nosaltres sense compromís i t’assessorarem per emprendre el nou rumb cap a uns millors resultats.