shop

INNOVACIÓ PUNT DE VENDA

La gestió de les emocions i l’experiència de compra que el teu punt de venda necessita. Creativitat i innovació estratègica en marketing retail.

INNOVACIÓ

Benchmarking i coolhunting per tal de dissenyar punts de venda innovadors i que responen a la demanda del mercat.

ORGANITZACIÓ

Plantejament del disseny retail per a crear la millor experiència al client i complir els objectius de l’estratègia retail.

COMUNICACIÓ I DISSENY

Utilització del punt de venda per a posicionar la marca, utilitzant tots els elements de comunicació interior i exterior.

Fem que el teu client senti la teva marca.

ENFOCATS AMB LES PERSONES

Thinking outside the box.

El centre de l’estratègia retail al punt de venda és el client i les seves motivacions de compra, per a una customer experience única. Actuem i pensem diferent per revolucionar espais que desafien el futur, gràcies a la incorporació de les noves tecnologies i tendències.
Empatitzem per entendre les expectatives del consumidor, provocant interès com a tracció al punt de venda.

Innovació estratègica per desafiar el futur del punt de venda

EXPERIÈNCIA DE COMPRA

El més venut del punt de venda.

Emocions i sensacions a l’hora d’interactuar amb els productes i serveis, per atraure, fidelitzar i deleitar als compradors. Ideem estratègies per superar els nivells de satisfacció del client, sorprenent-lo, emocionant-lo i fent-lo sentir el centre de la marca. Transformem experiències de compra per deixar empremta, connectar amb el comprador i impulsar el creixement del teu negoci.

OMNI & MULTICANALITAT

On, quan i com el teu client vulgui.

Omnicanalitat per integrar tots els canals durant l’experiència de compra del client, i multicanalitat des de la perspectiva d’anar més enllà dels canals que el consumidor utilitza. Enfocant-nos en la fidelització i la venda, busquem interacció i engagement a través d’estratègies cross channel i unified channel, unificant canals per integrar processos que optimitzin recursos i beneficiin l’estratègia de compra del client.

OFFLINE & ONLINE

Un únic client, cap canal concret.

Amb l’omnicanalitat, apareixen comportaments com el showrooming, compradors que visiten un punt de venda físic per comprar a casa a través de la web, o el webrooming, cerques online per finalitzar la compres offline. Entenem el marketing retail des de la perspectiva 4.0, treballant els diferents entorns retail, aprofitant tecnologies com la Retail Intelligence i el Big Data.

NOVES TECNOLOGIES

El punt de venda del present i del futur.

La tecnologia i el comportament dels consumidors canvien constantment les normes de joc del retail, i el canvi i la capacitat d’adaptació és essencial per a la supervivència i l’èxit de les empreses. Transformem digitalment models de negoci al punt de venda, reinterpretant les experiències de compra a través de la Retail Intelligence, introduint tecnologies com el Blockchain, el geomarketing, les location analytics…

BOTIGUES AMB CONCEPTE

L’experiència de compra que el comprador desitja.

Dissenyem punts de venda basats en la creativitat i el disseny, on la innovació i el vanguardisme estan a l’ordre del dia. Creem experiències de marca úniques i emocionals, a través de la creació d’espais creatius i inspiradors que captiven el comprador. Ens ajudem de tècniques com el mystery shopper, a través de la qual avaluem i mesurem la qualitat de l’atenció al client i els processos de venda, per a crear espais singulars i empàtics.

RSC

People. Planet. Profits.

El comprador cada cop està més sensibilitzat en el cicle de vida del producte, la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa de les marques. Les empreses socialment compromeses aporten un valor afegit que enriqueix la imatge de marca, i al punt de venda això es tradueix en pràctiques com el green retail o el marketing solidari. Humanitzem marques compromeses i socialment responsables.

EXPERIÈNCIES
I PROJECTES

La nostra experiència no és una llista de clients. El nostre èxit són els seus resultats.

Vols iniciar un projecte?

CONTACTA AMB EVVO AL +34 93 803 77 92