shop

La botiga phygital: la connexió entre entorn en línia i offline.

En el món actual en el qual les persones vivim alhora en un espai físic i també digital, a través de pantalles de mòbils o ordinadors, ja no podem concebre el nostre dia a dia sense la combinació de tots dos.  

Fins al moment les empreses han estat creant la seva presència també en l’àmbit digital dau a la tendència social d’estar més connectat. D’aquesta manera, han pogut connectar amb possibles clients tant a les seves botigues físiques com a les seves botigues en línia.  

Ara, amb la nova botiga phygital ja no es tracta de ser present tant físicament com digitalment, sinó que tant l’experiència de l’usuari a la botiga física es complementi allí mateix amb el món digital i/o que l’experiència en el món digital es complementi, en un altre moment, amb la botiga física.  

Avantatges de la botiga phygital per als clients  

Els consumidors cada vegada creen expectatives més altes a l’hora de viure la seva experiència i de rebre inputs que els fan prendre la decisió de compra. Això és degut, en part, a les novetats tecnològiques que s’introdueixen en aquest àmbit.  

L’experiència phygital conjumina les característiques més rellevants de cadascun dels dos entorns per a aconseguir crear experiències més completes que no podrien tenir lloc en un només. La interacció amb persones i els productes de les botigues físiques juntament amb la immediatesa i l’agilitat dels processos de compra de l’entorn digital aconsegueixen donar lloc a això.  

Algunes experiències phygital que ja podem viure en alguns negocis:  

– Utilitzar el catàleg en línia per a saber si hi ha una peça concreta a la seva botiga física més pròxima i acabar la compra allí.  

– A la botiga física, connectar la teva cistella amb el teu compte en línia i sortir sense passar per caixa. La compra es realitza digitalment.  

– Pantalles tàctils interactives a les botigues físiques connectades per a poder aportar valor i gestionar consultes i altres activitats.  

– Emprovadors intel·ligents que ofereixen informació addicional sobre les peces del client. 

 

Beneficis per a les empreses  

Incloent elements digitals a les botigues físiques, les empreses poden recopilar informació útil sobre els seus clients. Analitzant aquestes dades, les empreses poden comprendre millor els hàbits, preferències i tendències per a poder anar adaptant les seves botigues i processos de compra per a oferir un millor tracte i que els clients connectin millor.

 

A Evvo Retail adaptem els nostres projectes a les tendències més actuals dels consumidors i el mercat amb la condició d’oferir experiències més pròximes i connectades amb les noves maneres de la societat. Aconseguim crear noves oportunitats per als negocis, sempre assessorant particularment cada tipus d’empresa.