shop

INNOVACIÓ
EN RETAIL

Som especialistes
en supermercats

EVVO RETAIL, som una empresa d’innovació en retail, especialitzada en el món dels supermercats. Disposem d’un laboratori d’investigació per a l’exploració de nous formats comercials en el futur, com a serveis als nostres clients. Amb seu a Igualada, Barcelona, té els seus orígens a principis dels anys 90 i és a partir de l’any 2000 que iniciem la nostra especialització en el món del retail. La nostra metodologia de treball es basa en la investigació constant de tota informació relacionada amb el mercat, ja sigui en àmbits de disseny i innovació tecnològica, en el comportament i hàbits de compra de l’usuari, així com les tendències presents i la seva projecció. Analitzem aquesta informació i extraiem conclusions de síntesi que ens permeten definir hipòtesis de futur, que validem i confirmem en el temps.

Entenem que, amb el nostre treball, podem millorar la vida de les persones a través de la compra diària i hem incorporat aquest concepte com a base de la nostra companyia.

01.

consultoria retail

Investigació, anàlisi
i interpretació del mercat.

02.

màrqueting estratègic

ESTRATÈGIA, PLANIFICACIÓ I EXECUCIÓ

03.

innovació punt de venda

NOUS FORMATS COMERCIALS

04.

comunicació

retail branding,
interacció

Descobreix
el laboratori d'innovació
d'Evvo Retail

Anàlisi d’estratègies · Nous posicionaments · Recerca de nous mercats potencials · Conceptualització i definició de nous productes i serveis · Desenvolupament d’espais comercials experiencials · Gestió de les emocions i els sentiments

Equip evvo

Ens agrada la nostra feina i implicar-nos en cada projecte honestament, així com en la relació amb els nostres clients.

A l’inici de cada projecte no tenim cap idea predeterminada ni una línia d’estil que identifiqui la nostra feina. Estem al servei de cada nou repte i seguim de manera coherent les seves pròpies necessitats i condicionants, així com amb el punt de vista del consumidor final i els requeriments de cada ‘àrea geogràfica.

Treballem per fases i compartim els resultats de cada anàlisi amb els equips directius. Prenem de manera conjunta i solidària les decisions que ens portin als objectius i resultats plantejats.

PEP VALLS

COORDINADOR DE PROJECTES

Especialista en marketing estratègic, conceptual i retail, amb una extensa experiència en Supermercats. Un enstusiasta del seu treball i de totes les activitats que dinamitza. És casteller per afició i està implicat en diferents entitats d’àmbit social. Ha visitat més de 30 països i les seves ciutats: de Tòquio a Rio, d’Antananarivo a Copenhaguen i de New York a Hong Kong… El que li confereix una àmplia visió global. Al llarg de la seva trajectòria ha aconseguit reconeixements en els New York Festivals, European Design Awards, Cannes Lions, Laus, Anuaria, Lletra… però, com ell diu, no és important el que hem fet, sinó el que farem.

@pepvalls

“És a través de la nostra activitat del dia a dia que podem contribuir a fer una societat millor.”

Contacta amb nosaltres

Et visitem?

TRUCA AL +34 93 803 77 92