shop

Nuevos servicios, nuevo e-commerce y presentación del libro Best of supermarkets design

Nous serveis, nou e-commerce i presentació del llibre Best of supermarkets design

En un món en constant evolució, la innovació és el motor que impulsa el creixement i l’èxit empresarial. Amb aquest compromís d’adaptació al canvi, és un plaer presentar els nostres nous serveis especialitzats en retail.
 

Adaptació dinàmica per a un retail en moviment

Hem renovat la imatge i els continguts de la nostra pàgina web per a reflectir millor el nostre enfocament centrat en la tipologia de cada projecte i les seves necessitats específiques per a l’obtenció dels millors resultats.

Els nostres serveis estan focalitzats en quatre blocs principals: supermercats, interiorisme comercial, espais promocionals, i innovació i nous formats.

Visita la nostra nova pàgina web. 

Evvo Shop Selección: el teu e-commerce d'interiorisme comercial

Com a professionals especialitzats en l’interiorisme, hem seleccionat per tu els millors productes per al teu espai comercial; restaurant, botiga de moda, comerç d’alimentació… i molt més. Per a la seva identificació analitzem les últimes tendències del mercat, el seu disseny, qualitat i preu, des de la nostra experiència com a dissenyadors d’interiors.

Visita la nostra botiga online.

Presentació del llibre Best of supermarkets design

Hem recollit en un llibre els projectes més rellevants dels últims anys, com a resultat del treball conjunt amb els nostres clients, que esperem que et resulti del tot estimulant.

Pots llegir el nostre llibre aquí.

 

En aquests tres àmbits que hem estat evolucionant, volem demostrar-te la nostra passió per la innovació en retail i l’enfocament centrat en l’usuari final, que condueix a l’aportació de valor i a l’èxit en cadascun dels diferents projectes. La nostra màxima il·lusió és poder desenvolupar nous reptes, conjuntament amb els nostres clients, en els quals puguem millorar la societat, aportant una millor qualitat de vida a les persones. Convertir els objectius professionals en una motivació personal.

Darrere d’Evvo Retail hi ha un equip de persones expertes, conscients de les necessitats d’un mercat cada vegada més dinàmic. Disposades i motivades per a oferir un enfocament humà, un servei pròxim i atent a les teves necessitats, per a compartir junts la millor experiència professional possible i, com a conseqüència, aconseguir els millors resultats.