shop

Marketing retail ètic: el compromís amb les persones i amb l’entorn

Les portes d’un nou any és un punt d’inflexió per fer balanç de la trajectòria aconseguida i proposar-nos noves metes y objectius a complir davant un nou calendari ple d’oportunitats. Sens dubte però, per Evvo Retail el compromís és ara i sempre, o no és;  per això l’essència del nostre projecte és el màrqueting retail ètic, per convertir empreses humanes, amb valors de compromís amb les persones i amb l’entorn.  

Evvo Retail som una consultoria retail que creiem en el marketing ètic, per aconseguir empreses socialment responsables amb les persones i l’entorn. 

En ple treball mundial per fer front a reptes com el canvi climàtic i la preocupant crisis mediambiental i de recursos naturals, el marketing retail ètic planteja una gran oportunitat per les empreses a través de la vinculació d’aquestes amb els consumidors i l’entorn, doncs són part d’ell. En aquest sentit, conceptes com el green retail han aparegut en el món del retail marketing per fer front al consum massiu i conduir les empreses cap a un paradigma de sostenibilitat, minimalisme i responsabilitat. 

Green retail: el futur del marketing retail per a les empreses socialment compromeses 

Segons un estudi de lideratge sostenible, quasi el 50% dels consumidors a nivell mundial esperen que les empreses prenguin el lideratge del canvi davant el repte mundial de sostenibilitat, ja que consideren que és part de la seva responsabilitat vetllar per tal que els seus productes siguin responsables amb el planeta. 

Des del marketing retail ètic, a Evvo Retail estudiem i analitzem les empreses perquè no només siguin empreses d’èxit, sinó empreses amb valors. A través d’una visió ètica de les vendes, considerem diferents alternatives per plasmar els principis en realitats: 

  • Fomentar la compra verda 
  • Crear un entorn al punt de venda coherent, ètic i honest樂威壯
    35551550":1,"335551620":1,"335559737":0,"335559739":160,"335559740":259}”> 
  • Implementar la regla de les 3R: reduir, reciclar i reutilitzar 
  • Augmentar l’oferta de productes ètics i de proximitat 
  • Fer pedagogia d’una nova visió compromesa amb el planeta 
  • Contribuir en l’impacte positiu per a fomentar el canvi d’actitud 
  •  

Des d’Evvo Retail et convidem a incloure el marketing retail ètic a la llista dels reptes d’aquest nou any. Com a consultoria retail, contacta’ns sense cap compromís per valorar com podem convertir aquest compromís social i responsabilitat col·lectiva, en oportunitat per a la teva empresa. 

 Bones festes i un 2022 més verd!