shop

Retail experiencial per a crear vincles estrets amb el client en la seva compra diària

Els consumidors, cada vegada més, se senten atrets per les botigues en les que “passen coses”. 
 
Si les botigues tradicionals encara tenen el seu públic, la tendència dels consumidors és sentir-se més atrets pels punts de venda on creen vincles lligats amb sensacions i emocions. Els punts de venda aconseguiran aquest objectiu posant en pràct樂威壯
ica
accions de
retail experiencial. 
 
Aquesta manera de connectar el client amb la botiga agafa impuls després del confinament degut al canvi a la digitalització de les compres, que els consumidors haver d’optar de manera forçosa al no poder acostar-se de manera presencial. 

 

Prendre acció en el punt de venda presencial

És el moment d’anar un pas més enllà i crear accions físiques al punt de venda perquè el client visqui experiències memorables. El retail experiencial dona l’oportunitat a les marques d’influir en la percepció que tenen cap a elles. Aquest punt en el que recordaran el que han viscut, sempre que hagi estat percebut com a positiu, farà que es creï un vincle especial amb la marca. 

A Evvo Retail treballem la percepció que tindrà el teu client al teu supermercat.

El retail experiencial engloba diferents factors com la manera en la qual s’exposen els productes en un supermercat, el recorregut que ha de seguir el client dins de l’establiment, la interacció que pot tenir amb els productes, els serveis gratuïts extres que en donen valor, els esdeveniments especials, entre d’altres. 

Generar aquest tipus d’experiències és la forma de captar l’atenció dels consumidors més enllà de tècniques com les ofertes i promocions. Mentre aquestes últimes generen una atracció puntual, les experiencials permeten crear una sensació positiva en els clients i generar un retorn al punt de venda. Gràcies a aquestes emocions viscudes a la botiga, la presa de decisió de compra pot estar subjecte a implicacions subjectives i deixar de banda aspectes més pràctics. 

A Evvo Retail tenim com a prioritat crear espais de venda en el que els clients puguin tenir una experiència de compra única. Contacta amb nosaltres i trobarem la millor manera de crear aquest vincle entre el teu negoci i el teu client. 

 

Supermercat Sunka. Fotografia: Anna Costa.