shop

Marketing retail per a transmetre seguretat al punt de venda

Marketing retail per a transmetre seguretat al punt de venda

La incidència del Covid-19 al retail i als hàbits de consum ens ha portat a una situació d’intens component emocional, ja que estan en joc l犀利士5mg
es nostres necessitats més bàsiques de la Piràmide de Maslow: les fisiològiques i la seguretat. Des del marketing retail se’ns presenta el repte d’apel·lar a les emocions i tenir en compte l’escala de valors de la societat, creant entorns on tant clients com treballadors se sentin segurs, protegits i tranquils.

El punt de venda s’ha d’adaptar a la realitat que vivim, i ara més que mai el marketing retail ha de pensar d’una manera diferent i fer front a la nova situació amb estratègia, creativitat i perspicàcia.

Construir credibilitat i confiança són imprescindibles en el nou repte del marketing retail.

Seguretat i sostenibilitat al punt de venda

El consumidor s’ha tornat molt més exigent en la seguretat del punt de venda, així com també a l’hora de valorar la sostenibilitat.

Segons un estudi recent de l’Institut de Recerca de Capgemini, el 77% dels consumidors a nivell global es mostraran més cautelosos en qüestions com la seguretat, la salut i la neteja; percentatge que a nivell espanyol suposa el 84%. Aquesta tendència al valor de la seguretat i la sostenibilitat també es percep a l’hora de considerar la seguretat dels productes, així com també a la tendència del consum de proximitat i de productes del país.

El consumidor exigeix pràctiques segures tant al punt de venda com en l’entrega final del producte o servei.

La psicologia al punt de venda i l’estratègia del visual merchandising són dos dels components essencials per transmetre aquests valors que el consumidor busca. A part de totes les mesures de seguretat i higiene exigides per les autoritats sanitàries, des del marketing retail cal crear estratègies al punt de venda per convertir-lo en un entorn organitzat, modern, controlat i serè.

 

Necessites replantejar el teu punt de venda i convertir-lo en un espai segur i sostenible? Contacta amb Evvo Retail.