shop

SuperLab, el supermercat intel·ligent del futur

SuperLab, el supermercat intel·ligent del futur

A Evvo Retail anticipem el futur amb una innovadora proposta de supermercat intel·ligent que canviarà i millorarà la nostra manera de comprar. SuperLab és el futur del punt de venda, i parteix de la millora de la customer experience a través de la introducció de les noves tecnologies i el compromís ambiental a partir del Green retail dels supermercats, unint els conceptes de botiga física i online.

SuperLab es concreta en tres eixos conceptuals: l’atenció 100% personalitzada, l’ús i innovació tecnològica i la compra ètica.

 ► Un supermercat a mida de cada client

SuperLab integra a la perfecció la customer experience del punt de venda. Desafiant el concepte d’autoservei característic dels supermercats tradicionals, el nou punt de venda dissenyat per Evvo Retail i Porcelanosa es basa en la personalització de tot el procés de compra per a cada client. Segons Pep Valls,  SuperLab és “un supermercat on les persones t’escolten i t’assessoren segons les teves particularitats, per exemple en el sector alimentari, donant-te informacions nutricionals i sobre possibles intoleràncies”.

 ► Innovació tecnològica al punt de venda

El nou projecte SuperLab incorpora les noves tecnologies a la digitalització en els diferents espais comercials per crear experiències úniques i que facilitin i donin sentit a la compra del consumidor.

A través de la innovació tecnològica, el nou paradigma de supermercat pretén gestionar estratègicament les dades dels clients per personalitzar els diferents perfils i donar un important valor afegit a les seves compres.

En aquest aspecte, es té en compte el concepte d’omnicanalitat, per fomentar la interacció de l’usuari a través de funcionalitats com la programació periòdica de la recepció de compres, la gestió de l’stock de la llar de l’usuari, l’enviament de recomanacions segons necessitats, etc.

 ► Sostenibilitat i compromís ètic al punt de venda

SuperLab és l’oportunitat per introduir pràctiques green retail al punt de venda, en tots els nivells. Té en compte el compromís amb la sostenibilitat dels productes, i els seus envasos; la gestió mínima d’stock, la desaparició de les grans estanteries de producte per a reduir el malbaratament de productes, el foment de l’agricultura biodinàmica, etc. Alhora també té en compte la sostenibilitat de les instal·lacions, a través de la reutilització, el reciclatge i les energies i subministraments de producció ecològica i renovable.

 

Segons Pep Valls, SuperLab pretén “crear una oferta que atragui en funció de l’espai, el producte i que alhora faci que el client s’ho passi bé”. La inv日本藤素
estigació constant del sector i la innovació tecnològica, l’estudi del comportament i els hàbits de compra del consumidor, i l’anàlisi de les principals tendències en retail, han donat pas al desenvolupament de SuperLab, el supermercat del futur d’ Evvo Retail i Porcelanosa.

Descobreix-lo!

 

Imatge dAnna Costa.