shop

ASKING BUILDS THE FUTURE

RESPONEM LES PREGUNTES DEL FUTUR PER AJUDAR-TE A CONSTRUIR EL PRESENT

Qui som?

Som el laboratori d’innovació d’Evvo. La nostra especialitat és la recerca de noves oportunitats de negoci i el desenvolupament de nous productes i serveis basant-nos en l’anàlisi de les necessitats i comportaments de les persones.

La nostra metodologia de treball comença amb les preguntes. A partir d’elles construïm equips multidisciplinaris que inicien un procés de recerca, interpretació i síntesi que permet realitzar hipòtesis predictives sobre el futur. Basant-nos en aquestes hipòtesis, plantegem el camí per arribar fins a elles, aportant solucions innovadores a curt, mitjà i llarg termini.

Altres vegades desenvolupem, des de Rexplora, projectes de recerca propi el resultat dels quals apliquem també als projectes que portem a terme a Evvo.

Recerca · Interpretació i síntesi · Innovació

Explorar allò conegut per conèixer el desconegut.

Què fem?

Plantegem hipòtesi de futur basades en un sòlid treball de recerca que permetin, als responsables de la presa de decisions, anticipar solucions innovadores en els seus àmbits d’actuació.

El procés d’innovació no espera a ningú. Creiem fermament que la manera de predir el teu futur és crear-lo. I aquest és l’únic camí d’arribar al lloc adequat, al moment adequat amb una proposta innovadora. I aquest moment és avui. El contrari significa arribar tard, anar a remolc. Copiar i enganxar.

La presa d’aquestes decisions sobre el futur per part dels directius, és sempre complexa. Per poder fer-ho, és fonamental fer-se preguntes valentes. Explorar en el conegut per trobar el desconegut. En aquest procés ens alineem amb ells per ajudar-los a fer aquest camí. No solament en la definició de nous escenaris futurs, sinó participant activament en la presa de decisions immediates i argumentades i coherents amb el treball realitzat. En l’elecció de quin ha de ser el proper pas a fer demà mateix. Una inversió controlada i raonable en un departament de recerca i innovació extern.

Anàlisi d’estratègies · Nous posicionaments · Recerca de nous mercats potencials · Conceptualització i definició de nous productes i serveis · Desenvolupament d’espais comercials experiencials · Gestió de les emocions

Experiències emocionalment positives i sostenibles.

Com ho fem?

Desenvolupem el nostre treball per fases per facilitar la seva avaluació contínua i en un curt espai de temps. La metodologia rexplora permet definir un escenari ideal de futur, que actua com a base dels elements de judici necessaris per a la presa de decisions, des del primer moment. D’aquesta manera, els resultats de la innovació són tangibles ja en el curt termini.

Projecte SUPERLAB. El supermercat del futur.

Projecte SUPERLAB

Projecte MOM

Projecte de mobilitat a les grans ciutats. Rexplora.

"X" LAB STORE Challenge. "Play to buy!" is born!

“X” LAB / STORE Challenge.

Perquè ho fem?

Volem contribuir amb el nostre coneixement i experiència a millorar la vida de les persones. Construir experiències emocionalment positives i sostenibles en tots els àmbits en els quals tinguem l’oportunitat d’intervenir. Des de la salut, educació, mobilitat*, oci, alimentació…

“Construir un món millor per a les persones és possible des de la implicació dia a dia en els nostres projectes professionals.”

Quins són els reptes de futur en el teu negoci?

La millor forma de conèixer el nostre treball és que ens posis a prova. En un món canviant, tots tenim algún repte que ens motiva.

Deixa’ns un número de telèfon on puguem localitzar’te fàcilment i parlem. Junts trobarem la millor manera d’afrontar-ho i descobrirem altres preguntes interessants que ens planteja el futur.