EQUIP EVVO

Companyia líder en innovació

EVVO RETAIL, som una empresa d’innovació en retail, especialitzada en el món dels supermercats. Disposem d’un laboratori d’investigació per a l’exploració de nous formats comercials en el futur, com a serveis als nostres clients. Amb seu a Igualada, Barcelona, té els seus orígens a principis dels anys 90 i és a partir de l’any 2000 que iniciem la especialització en el món del retail. EVVO operem en l’àmbit nacional, Portugal i Emirats Àrabs i hem treballat per a empreses com Plusfresc, Spar, E. Leclerc, LULU Hypermercats, Valentine o Petrocat. La nostra metodologia de treball es basa en la investigació constant de tota informació relacionada amb el mercat, ja sigui en àmbits de disseny i innovació tecnològica, en el comportament i hàbits de compra de l’usuari, així com les tendències presents i la seva projecció. Analitzem aquesta informació i extraiem conclusions de síntesi que ens permeten definir hipòtesis de futur, que validem i confirmem en el temps.

Entenem que, amb el nostre treball, podem millorar la vida de les persones a través de la compra diària i hem incorporat aquest concepte com a base del nostre treball.

Preparats per assolir nous reptes i convertir-los en bons resultats.

Equip evvo

Ens agrada la nostra feina i implicar-nos en cada projecte honestament, així com en la relació amb els nostres clients.

A l’inici de cada projecte no tenim cap idea predeterminada ni una línia d’estil que identifiqui la nostra feina. Estem al servei de cada nou repte i seguim de manera coherent les seves pròpies necessitats i condicionants, així com amb el punt de vista del consumidor final i els requeriments de cada ‘àrea geogràfica.

Treballem per fases i compartim els resultats de cada anàlisi amb els equips directius. Prenem de manera conjunta i solidària les decisions que ens portin als objectius i resultats plantejats.

PEP VALLS

“És a través de la nostra activitat del dia a dia que podem contribuir a fer una societat millor”

null

COORDINADOR DE PROJECTES

Especialista en marketing estratègic, conceptual i retail, amb una extensa experiència en supermercats. Un enstusiasta del seu treball i de totes les activitats que dinamitza. És casteller per afició i està implicat en diferents entitats d’àmbit social. Ha visitat més de 30 països i les seves ciutats: de Tòquio a Rio, d’Antananarivo a Copenhaguen i de New York a Hong Kong… El que li confereix una àmplia visió global. Al llarg de la seva trajectòria ha aconseguit reconeixements en els New York Festivals, European Design Awards, Cannes Lions, Laus, Anuaria, Lletra…però, com ell diu, no és important el que hem fet, sinó el que farem.

@pepvalls

Contacta amb nosaltres

Autoritzes l'enviament de comunicacions i novetats d'Evvo Retail? (obligatori)
AcceptoNo accepto